Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin n Kamil . Jacek Kramarczyk jolkaaa (1342 niezalogowanych)
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
Moim zdaniem kazdy zyje jak potrafi,kazdy je co lubi i nie nalezy z tego sie tlumaczyc...
Tylko kazdy powinien zyc w zgodzie z wlasnymi zasadami.
Dbac zwlaszcza o siebie,a przy tym nie krzywdzic innych,zeby mogl sobie spojrzec w twarz w lusterku i nie ogladac sie za siebie...
Jesli ktos lubi mrozone jagody ,niech je sobie spozywa...przeciez nikomu nie robi tym krzywdy...
A reagujmy naprawde w sprawach ,ktore wymagaja zauwazenia np.krzywdzonych...itp.
W tych sprawach nie badzmy obojetni...jagody -jagodami...
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jesteś idealistka , masz co chcesz a innych na te jagody nie stać i kombinują ....a w większości zasady mają w dupie .
a wtedy jagody im smakują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
Napisalam ,bo szkoda mi dziewuszki,bo objechali ja za te nieszczesne jagody mrozone...
Idealistka jestem,bo marzy mi sie swiat gdzie wszystko bedzie bez problemow,chyba kazdy narzeka na problemy...
Staram sie tak zyc i jakos ide do przodu...choc nieraz tez klody mam rzucane pod nogi...ale nikt nie obiecywal,ze latwe bedzie zycie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Wtedy Judasz Iskariota,jeden z dwunastu,poszedł do arcykapłanów,aby im Go wydać.Gdy to usłyszeli,ucieszyli się i przyrzekli dać mu pieniądze.Odtąd szukał dogodnej sposobności,jak by go wydać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok